RUILEN & RETOURNEREN

 Mutsaers Mannen Mode hanteert een retourtermijn van 21 dagen en volgt hiermee in een verruimd termijn het zogenaamde   herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel   zou doen.

 Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen de termijn van 21  dagen retour   ontvangen. Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten   aan  u terug. Wij vergoeden geen retourverzendkosten.

 

 Gratis retouren 

 U kan uw producten gratis retourneren in de winkel. 

 Zodra de lockdown is opgeheven kunt u uw producten gratis retourneren in de winkel. 

 U dient hier vooraf, binnen de termijn van 21 dagen, melding van te maken.

 U krijgt uw retourverzoek bevestigd per mail. 

 

 Ruilen

 Wanneer u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoeft u niet opnieuw verzendkosten te betalen. U betaalt, in   het  geval van een ruiling, wel de kosten voor het terugsturen van het artikel.
 Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is.


 U dient het artikel binnen 21 dagen als retour te melden bij Mutsaers Mannen Mode via dit formulier

 U kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel u graag zou willen ontvangen

 

Retourneren

In het geval dat u niet tevreden bent met het artikel dat u online besteld heeft, kunt u het artikel binnen 21 dagen retourneren.

 

Retourneren per post

De retourkosten zijn altijd voor uw eigen rekening. Wij raden u aan uw bestelling retour te sturen met een track and trace code.

Pak uw pakket in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon.

U kunt het pakket terug sturen naar:
Mutsaers Mannen Mode

Choorstraat 28

3511 KN Utrecht

 

Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terug gestort.

 

Let op: wij controleren onze producten op draagpatronen. Mochten wij vermoeden dat u het artikel heeft gedragen, dan nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.